cosmetice make-up 0745.922.191 Bine ai venit!

Inregistrare / Autentificare
cosmetice-onlineCosul de Cumparaturi 

 cauta
Termeni si Conditii

  

         

        Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

                  Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora.

                  Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 

 1. Definitii

                 Acest site este intretinut si administrat de firma SC Alrevo Trading SRL, care va fi denumita in continuare Societate. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului  www.makeupcenter.ro, este denumita Client.

                Fotografiile, textele, preturile si celelalte informatii despre cosmeticele online care se gasesc pe site-ul  www.makeupcenter.ro, vor fi denumite in continuare continut.

2. Livrare  

                Produsele comandate, cosmeticele comandate online, se livreaza atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii prin Curier Rapid. Expedierea se face in 24-48 h din momentul confirmarii telefonice sau prin mail a comenzii  dvs., pentru produsele aflate in stoc.        

                 Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele care se deterioreaza in urma transportului dar va asiguram ca facem tot posibilul pentru a ambala produsele corespunzator.Fiecare produs este ambalat in mai multe straturi de folie antisoc si introdus intr-un plic antisoc (daca produsul are o dimensiune mai mica) sau in cutii cu fulgi din polistiren (daca produsele sunt mai mari).                       

Pentru alte detalii si costuri, vizitati sectiunea Livrare

3. Returnare produselor

                In conformitate cu prevederile articolului 4., alineatul 1, litera b) din Ordonanta nr. 130 din 31 august  2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003, numai comunicarile scrise, care ne sunt trimise in termen de 10 zile lucratoare de la primirea unui produs, vor fi luate in considerare:

                ,,Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

               Daca in momentul receptionarii produselor comandate acestea nu corespund comenzii efectuate, avem rugamintea ca in termen de maxim 24 de ore de la data receptionarii produselor sa ne anuntati prin email la contact@alrevo.com 

                In cazul in care ati primit coletul/produsele si nu ati sesizat defecte vizibile de fabricatie, insa totusi optati pentru returnarea produselor, compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care prezinta urme de deteriorare si nu sunt in perfecta stare, cu toate caracteristicile avute la livrare.


                 Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
• Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte
• In cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor

• Produsele vor fi returnate cu toate documentele insotitoare (factura, certificate etc), prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care s-a facut livrarea, in interiorul termenului enuntat anterior (10 zile)

                Nu sunt acceptate la returnare produsele care nu respecta aceste cerinte. La returnarea produselor, nu cereti plata ramburs deoarece, in acest caz, coletul nu va fi ridicat.

                Compania noastra va garanteaza ca in termen de cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor veti primi inapoi suma de bani reprezentand contravaloarea produselor returnate, prin mandat postal sau transfer bancar, in functie de modalitatea de returnare pe care o veti agrea cu operatorii nostri.

                Dispozitiile enuntate mai sus se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

                In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

 
4. Plata 
 
Plata se poate face in sistem ramburs, la primirea pachetului sau prin transfer bancar, in baza unei proforme. Pentru detalii, vizitati sectiunea  Cum Platesc   

5. Continut si drepturi de autor

                Societatea face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor incluse in acest site. Totusi, uneori, acestea pot contine inadvertente punctuale.

                Fotografiile si datele tehnice sunt folosite cu acordul furnizorilor.

                Societatea isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului www.makeupcenter.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

                Site-ul  www.makeupcenter.ro  si toate informatiile continute sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor. Continutul siteului este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

6. Inregistrare ca membru

                Inregistrandu-va ca membru pe site-ul www.makeupcenter.ro, va obligati sa:
                1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre Dvs. asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
                2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Societatea are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul Dvs. si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. 

                 Societatea poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

                  Prin inregistrarea ca membru sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site si orice activitate desfasurata sub numele Dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea Dvs.

                 Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice semn de activitate neautorizata sub numele Dvs. de utilizator.In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.  

7.Litigii 

                 Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.              

 DISCOUNTURI
Professional Discount
Beauty Blogger
Program de Afiliere
Fidelitate
SUPORT CLIENTI
Contact
Termeni si Conditii
Confidentialitate
Intrebari Frecvente
SUPORT COMENZI
Cum Comand?
Cum Platesc?
Livrare
ANPC
CONTUL MEU
Acces Cont
Cos Cumparaturi
Plaseaza Comanda
Istoric Comenzi
DESIGN
Web Administrator: Sorin Murarasu
Web Builder: ArtRocks Design
Fotograf: Alrevo Beauty Studio
Magazin realizat pe platforma "ArtMag 3.0"

facebook twitter RSS feedGoogle Plus
Copyright ©2018 Cosmetice online, Produse cosmetice ieftine - MakeUpCenter, Alrevo Trading. Toate drepturile rezervate.