cosmetice make-up 0745.922.191 Bine ai venit!

Inregistrare / Autentificare
cosmetice-onlineCosul de Cumparaturi 

 cauta
Colaboratori
Program Fidelitate

          Pentru ca sunteti un client important pentru noi, am decis sa concepem doua variante ale unui program de rasplatire a fidelitatii dvs.:Programul de Fidelizare MakeUp Center! 

  • Card de fidelitate
  • Puncte bonus

1. Cardul de fidelitate 

       Este o modalitate de a ii rasplati la randul nostru pe cei care ne sunt constant alaturi si ne sprijina. Vom face acest lucru prin diverse metode cum ar fi preturi preferentiale, participarea la campanii speciale, prezentari de produse, diverse cadouri etc. 

Daca esti client MakeUp Center de cel putin 3 luni de zile si indeplinesti cateva conditii, atunci poti face si tu parte din una din categoriile de mai jos:

 

Client Silver daca ai cel putin 5 comenzi inscrise, a caror valoare depaseste 1.500 RON atunci ai o reducere de 3% la orice comanda ulterioara
Client Gold daca ai cel putin 12 comenzi inscrise, a caror valoare depaseste 4.000 RON atunci ai o reducere de 5% la orice comanda ulterioara
Client Platinum daca ai cel putin 20 comenzi inscrise, a caror valoare depaseste 8.000 RON atunci ai o reducere de 7.5 % la orice comanda ulterioara 
 

 

 

Conditii 

  • pentru a putea participa la acest program, trebuie sa fiti client inregistrat in site-ul nostru, cu o adresa valida de e-mail.
  • fidelizarea contului dvs. de client se va face automat, in decurs de 3-7 zile din momentul atingerii pragurilor precizate. Nu trebuie sa faceti nici o cerere in acest sens. Imediat ce contul a fost fidelizat, veti primi o instiintare in acest sens prin e-mail.
  • dupa primirea mailului de confirmare a fidelizarii contului dvs., puteti solicita cardul de client atunci cand veti plasa urmatoarea dvs comanda on-line, precizand acest lucru in momentul in care agentul MakeUp Center va va suna pentru confirmare sau cand veti primi confirmarea comenzii dvs. 
  • in caz de pierdere sau furt a cardului de fidelitate, va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil pentru a-l anula si a emite un nou card pt dvs.
  • beneficiile oferite de cardul de fidelizare MakeUp Center nu sunt transmisibile. Folosirea cardului dvs. de catre o terta persoana este interzisa.

  

2. Punctele bonus

              a) Puncte bonus din comenzi

           Pe baza comenzilor anterioare dar si pe baza punctelor primite la deschiderea unui cont, poti chiar sa-ti platesti cea mai mare parte din factura. 

           Punctele bonus pot fi obtinute la deschiderea unui cont ( 300 puncte cu o valoare la rascumparare de 15 lei) dar se pot acumula cu fiecare comanda plasata in site-ul nostru.  

            Astfel, daca plasezi o comanda de 400 lei, primesti 400 puncte bonus cu o valoare de rascumparare de 20lei. La urmatoarea ta comanda, poti folosi aceste puncte si vei plati mai putin cu 20 lei fata de valoarea facturii. 

           Valabilitatea punctelor bonus este de 4 luni din momentul procesarii comenzii in urma careia s-au acumulat punctele.
            Punctele aferente unei comenzi, vor intra in contul dvs in momentul in care s-a confirmat plata aferenta acestei comenzi, in contul nostru.
            In cazul in care anulati o comanda la care ati folosit puncte bonus, acestea se vor intoarce in contul dvs.
            Punctele bonus nu sunt transferabile si nu se pot transforma in bani.
 
                b) Puncte bonus din activitatea dvs.
                        La abonarea la newsletter-ul nostru  primiti 100 puncte bonus
                        Pentru fiecare comentariu sau evaluare pe care le veti posta la un produs, primiti  20 puncte bonus. 

NOTA:   Pentru a posta o evaluare sau un comentariu la un produs, trebuie sa aveti cont in site-ul            
             www.makeupcenter.ro si sa fi achizitionat produsul respectiv. Nu veti primi puncte bonus pentru comentariile sau evaluarile in cazul in care produsul respectiv nu a fost achizitionat sau nu l-ati primit, in calitate de client sau colaborator, de la noi
             

Cumparaturi placute!  


DISCOUNTURI
Professional Discount
Beauty Blogger
Program de Afiliere
Fidelitate
SUPORT CLIENTI
Contact
Termeni si Conditii
Confidentialitate
Intrebari Frecvente
SUPORT COMENZI
Cum Comand?
Cum Platesc?
Livrare
ANPC
CONTUL MEU
Acces Cont
Cos Cumparaturi
Plaseaza Comanda
Istoric Comenzi
DESIGN
Web Administrator: Sorin Murarasu
Web Builder: ArtRocks Design
Fotograf: Alrevo Beauty Studio
Magazin realizat pe platforma "ArtMag 3.0"

facebook twitter RSS feedGoogle Plus
Copyright ©2018 Cosmetice online, Produse cosmetice ieftine - MakeUpCenter, Alrevo Trading. Toate drepturile rezervate.