cosmetice make-up 0745.922.191 Bine ai venit!

Inregistrare / Autentificare
cosmetice-onlineCosul de Cumparaturi 

 cauta
Livrare & Returnari

 

                           

         

 

         
In cazul in care nu puteti seta livrarea pe posta cu 11 ron, trimiteti comanda pe email contact@alrevo.com  sau sms pe 0745922191 cu detaliile comenzii dvs.
 

                                                        Multumim pentru intelegere!

                        TOATE PRETURILE AU TVA INCLUS     

Produsele comandate se livreaza atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii prin Curier Rapid si Posta Romana. Expedierea se face in 24-48 h din momentul confirmarii telefonice sau prin mail a comenzii  dvs. de cosmetice make-up , pentru produsele aflate in stoc. Livrarea prin posta romana se face in termen de 3-4 zile de la confirmarea comenzii si implica un tarif standard de 11 lei. Veti primi un aviz in cutia dumneavoastra postala cu care va veti prezenta la Oficiul Postal de care apartineti pentru ridicarea coletului. Daca in termen de 4 zile nu primiti aviz, este indicat sa mergeti la Posta pentru a va interesa de sosirea coletului.

Costuri

Posta Romana cu ramburs  (2-4 zile) - 11 lei   ( <2 kg)    15 lei ( >2 kg)

Curierat rapid FUN CURIER (24h-48h) - preturi incepand cu 15 lei si variaza functie de valoarea comenzii

                               Brasov (Loco)  – 15 lei                

                               National  (orase resedinta de judet sau localitati aflate in aria de acoperire a curierului) – 18 lei    

                               Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire, se percep 0,8 lei (fara TVA) pt. fiecare km suplimentar, doar dus                  

      

                Va rugam ca in momentul primirii pachetului, sa-i verificati integritatea.  

                Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele care se deterioreaza in urma transportului dar va asiguram ca facem tot posibilul pentru a ambala produsele cosmetice comandate online corespunzator. Fiecare produs este ambalat in mai multe straturi de folie antisoc si introdus intr-un plic antisoc (daca produsul are o dimensiune mai mica) sau in cutii cu fulgi din polistiren (daca produsele sunt mai mari).    

Returnare produselor

                In conformitate cu prevederile articolului 4., alineatul 1, litera b) din Ordonanta nr. 130 din 31 august  2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003, numai comunicarile scrise, care ne sunt trimise in termen de 10 zile lucratoare de la primirea unui produs, vor fi luate in considerare:

                ,,Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

               Daca in momentul receptionarii produselor cosmetice comandate online acestea nu corespund comenzii efectuate, avem rugamintea ca in termen de maxim 24 de ore de la data receptionarii produselor sa ne anuntati prin email la contact@alrevo.com 

                In cazul in care ati primit coletul/produsele si nu ati sesizat defecte vizibile de fabricatie, insa totusi optati pentru returnarea produselor, compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care prezinta urme de deteriorare si nu sunt in perfecta stare, cu toate caracteristicile avute la livrare.


                 Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
• Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte
• In cazul tuturor produselor, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor

• Produsele vor fi returnate cu toate documentele insotitoare (factura, certificate etc), prin intermediul aceluiasi serviciu de curierat prin care s-a facut livrarea, in interiorul termenului enuntat anterior (10 zile)

                Nu sunt acceptate la returnare produsele care nu respecta aceste cerinte. La returnarea produselor, nu cereti plata ramburs deoarece, in acest caz, coletul nu va fi ridicat.

                Compania noastra va garanteaza ca in termen de cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor veti primi inapoi suma de bani reprezentand contravaloarea produselor returnate, prin mandat postal sau transfer bancar, in functie de modalitatea de returnare pe care o veti agrea cu operatorii nostri.

                Dispozitiile enuntate mai sus se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

                In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.DISCOUNTURI
Professional Discount
Beauty Blogger
Program de Afiliere
Fidelitate
SUPORT CLIENTI
Contact
Termeni si Conditii
Confidentialitate
Intrebari Frecvente
SUPORT COMENZI
Cum Comand?
Cum Platesc?
Livrare
ANPC
CONTUL MEU
Acces Cont
Cos Cumparaturi
Plaseaza Comanda
Istoric Comenzi
DESIGN
Web Administrator: Sorin Murarasu
Web Builder: ArtRocks Design
Fotograf: Alrevo Beauty Studio
Magazin realizat pe platforma "ArtMag 3.0"

facebook twitter RSS feedGoogle Plus
Copyright ©2018 Cosmetice online, Produse cosmetice ieftine - MakeUpCenter, Alrevo Trading. Toate drepturile rezervate.